Sprankel

Inzicht helpt verder

Reacties van deelnemers


Christina (Aura Reading)

Irma is voor mij een spirituele sprankel. Ik voel me zeer op mijn gemak bij haar, wat lang niet altijd het geval is bij mij. Ik heb veel van haar geleerd op het gebied van healing en reading.


David (Energetisch Coaching)

Irma reads me like she knew me. She could describe my family, myself, my feelings without ever knowing, while leaving you with a sense of understand and peace. Visiting and knowing Irma has changed my life for the better.


Hermine (Aura Reading)

Bij de eerste stap die ik letterlijk bij Irma binnen zette, voelde ik warmte en veiligheid.
Irma zorgt ervoor dat je echt bij jezelf en nog dieper dan dat komt. Je leert enorm veel, er ging een wereld voor me open. Of eigenlijk ontdekte ik een wereld die diep verborgen zat. Het leuke aan Irma is dat ze echt werkt met sprankel. Dat maakt de beladenheid of heftigheid handelbaar. Het mag er van Irma allemaal zijn, ze begeleidt je op je weg van buiten naar binnen en andersom als het tijd is om met je gaven te gaan werken. Je gaat altijd anders weg dan je binnen kwam, rustiger, zekerder en vrolijker!!


Anneke (Aura Reading)

In deze cursus heb ik geleerd om mezelf steviger en waardiger rechtop te zetten met een bescherming om me heen. Ik was veel te open voor de wereld om me heen en werd daardoor teveel beïnvloed. Ook heb ik geleerd om een verbinding te maken tussen mijn chakra's, o.a. door visualisatie en tekenen. Door het openen / activeren van mijn handchakra's kan ik een heel sterke energiestroom voelen die naar buiten mag. Ik ben hier erg blij mee!


Berend (Aura Reading)

Deze cursus heeft bij mij heel veel losgemaakt dus ik ga door met de vervolgcursus.


Nicolien (Aura Reading)

Wat ik ervaren heb tijdens de cursus Aura Healing vat ik samen in de volgende kernwoorden. Veiligheid, veel informatie, veel tijd voor vragen / persoonlijke aandacht, goede duiding, geen gezweef, een fijne cursus!


Petra (Aura Reading)

Naast praktijk en theorie is er veel ruimte voor humor. Ik voel me bij deze cursus als een vis in het water.